Страшна мъка в „Съдебен спор“: Нана Гладуиш се прощава със сълзи в очи, какво се случи?

1

Утре със сълзи в очите Нана Гладуиш ще се раздели завинаги със зрителите на “Съдебен спор” – единственото съдебно шоу у нас, което се излъчва по NOVA от 3 октомври 2010 г.

И през всичките тези 13 години Нана е негова водеща. Сега си тръгва по свое желание, защото тя и семейството ѝ са решили да променят живота си и най-вероятно ще заживеят в САЩ.

Новината за края на телевизионната ѝ кариера у нас се прокрадна наскоро в някои медии, но Нана изключи телефона си, за да не коментира предварително. Нещо нетипично за нея, защото, откакто е публично известна, винаги е била открита и откровена. Сега обаче всичко, което има да каже, ще го направи в последното си предаване утре, пише „24 часа“.

“Съдебен спор” е забележително предаване. В него реални хора се изправят пред истински съд с адвокат и обвинител, само че не са в съдебна зала и решенията нямат никаква сила за страните в процеса. Само показват съображенията на телевизионния съдия, който се позовава на действащото българско законодателство.

Съдебното шоу не е прецедент за световния ефир. Има го на много места по света, но разликата в българския вариант е, че у нас участниците са истински и говорят откровено. Предаването ще продължи след напускането на Нана, но с нова водеща и със същия главен редактор – Жоро Игнатов.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории