Разсекретиха любовния тефтер на Калин Врачански! Вътре все звезди, това Духовникова, това Векилска…

1

Любовният му тефтер е дебел: Вижте кой е плейбой №1 в родното кино СНИМКИ 18+

Две неща са сигурни в живота на Калин Врачански – сменя гаджетата често и е сред най-желаните мъже у нас. Доказателството за това е поредното любовно завоевание на актьора. Атрактивният за жените Врачански изостави блондинката Александра, която бе доста по-млада от него, но бързо отново се понесе на крилете на любовта. И вече има авантюра с мистериозна брюнетка, чиято самоличност крие в тайна.

През леглото на звездата от „Господин Х и морето“ са минали редица популярни жени, най-вече актриси. Разбира се, със сигурност има и дами, за които никога няма да се узнае, че са си имали вземане-даване с блондина. Всъщност ролята на Врачански в „Господин Х и морето“ много наподобява живота на самия актьор. В сериала Калин по една или друга причина все е харесван от мацките.

Една от първите публични връзки на Врачански е с колежката му Силвия Петкова. По това време бъдещата актриса е едва на 15 г. А Калин е на крачка от дипломиране в НАТФИЗ. Между двамата актьори имало роман, следен със затаен дъх от фенките на Врачански, който продължи рекордните 8 години. Причина за раздялата им по думите на Силвия Петкова станал „непоносимият характер“ на героя от „Стъклен дом“.

По-късно се появиха слухове, че актьорът има връзка с журналистката Мариана Векилска. Според мълвата романсът между двамата продължил кратко, но бил бурен. Мариана по това време била женена за радиоводещия Симеон Колев. Нито Векилска, нито Врачански обаче някога са говорили публично по темата.

По време на снимките на „Стъклен дом“, който направи Врачански популярен за широката аудитория, актьорът пък е имал забежка и с Диляна Попова. Поне това твърдят злите езици. Чаровната моделка и Калин имали кратка авантюра, която пламнала на снимачната площадка. Няколко месеца по-късно обаче сексапилната Диляна се хвана с друг от главните герои в лентата – Асен Блатечки.

Преди години пък се появиха любопитни кадри, излъчени в предаването „Папараци“, как секссимволът на родното кино се натиска с колежката си Теодора Духовникова. Двамата бяха засечени на вечеря, а по-късно се разделиха доста страстно, което затвърди съмненията.

Мълвата, че Калин Врачански е хлътнал по своя колежка, упорито обикаляше тогава из светските среди, но той не е потвърдил дали наистина е с омъжената Духовникова.

Е, как да престана да ги целувам, като те са толкова готини? Ще ги целувам на което място си искам. Все пак не забравяй, че артистите имат отношения както всички приятели“, каза тогава Врачански, с което намекна, че с Духовникова са просто приятели. Дали е така обаче, няма да се разбере, пише bgdnes.bg.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории