Денков се дръвчи на ГЕРБ и ДПС: Не ми пипайте ЛукОйл! Ако искате – бутайте правителството

payimage-603935

Няма да се поддам на извиване на ръце, нека ГЕРБ и ДПС имат всички права да свалят правителството, нека да го направят. Това заяви министър-председателят Николай Денкоя на брифинг в Министерския съвет във връзка с дерогацията за руския петрол и заплахите за сваляне на правителството.

„Аз няма да взема нито едно решение, което не е разумно за държавата. Предложението за три дни отнемане на дерогацията е абсолютно неразумно, с много високи рискове, показани много ясно от най-различни институции. Това искане не е съобразено с никаква политическа логика, освен една – да се поставят политически капани“, коментира той.

Денков бе категоричен: „Решенията, които вземам, винаги ще бъдат тези, които смятам за разумни за хората и за държавата. Няма да се подам на извиване на ръце. Докато мога да взимам правилните решения, ще го правя“.

Той не пожела да коментира и думите на Делян Пеевски от по-рано днес, който обяви, че ПП-ДБ искат оставката на Калин Стоянов, защото министърът не се поддал на натиск да „работи за тях на изборите“.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ
Бюлетин


    Категории