bTV плати един милион на Николета! Лозанова ражда в ефир, снимат риалити с нея и Ники Михайлов

2

Николета Лозанова, която миналата седмица обяви, че чака бебе от любимия си Ники Михайлов, е подготвила бомбастична изненада, пише Филтър. Тя ще роди своето второ дете на живо по телевизията.

Ни Ло и Ники Михайлов, подобно на фамилия Кардашиян, ще станат главни герои в собствено риалити, което ще се излъчва по Би Ти Ви. Закъсалата с рейтингите телевизия дори вдига специална къща за продукцията. Със сигурност подобно риалити, което до този момент не е правено у нас, ще предизвика противоречиви реакции, но Николета въобще не се притеснява от подобни коментари. Тя отдавна е свикнала и е над тези неща. А и няма никакъв проблем да бъде следена от десетки камери по всяко време на денонощието.

Освен това двамата с Николай Михайлов са дотговорили да получат един милон лева хонорар за шоуто, както и процент от реклами.

Самата пловдивска хостеса вече е участвала в едно риалити, „Къртицата“, и през 2017 се размина с влизане във „ВИП Брадър“. Тогава тя бе прекратила договорните си отношения си с Би Ти Ви като водеща на „Папараци“, но не бяха минали необходимите месеци от разтрогването на договора, за да може да участва в предаване на конкурентната Нова телевизия. Съществуваше вариант продуцентите на „ВИП Брадър“ да платят неустойката, но те в крайна сметка се отказаха.

Николета Лозанова има една дъщеря от брака си с Валери Божинов. Никол вече е на 11 години и със сигурност очаква с нетърпение да си има братче или сестриче. А и нищо чудно и нея да вкарат в къщата и да стане част от просташкото риалити.