Изборите в София пред касиране!? Разследващ журналист разкри измами на Терзиев и Бонев, посочи съучастници

1

Вчера ви написах, че изборите в София няма да приключат в неделя. И се оказах прав. Григорова и щаба й ги атакуват в съда.

Машинните фетишисти явно имаха предварителна информация какво ги чака в неделя и се бяха подготвили. Целият ден в ОИК и ЦИК валяха жалби, че в София машините отчитат само глас за районен кмет, ако си гласувал за Григорова и за кмет на район. Или пускаха сгрешена разписка, оправдавайки се с хартията, която уж била негодна.

Още един трик бяха т.нар. „екзитполове“, пускани в различни социални мрежи и медии. Според тях Терзиев водеше с 15%, което трябваше да накара хората да си останат по домовете, защото няма смисъл да се гласува, победителят е ясен.

Дали някой ще се заеме с тази измама, това се повтаря след парламентарните избори през април, когато „екзитполовете“ твърдяха, че ПП-ДБ категорично печелят вота, а се оказа, че категорично го губят, остава да видим. По-скоро, не. Повярвал на собствените си измами „кореспондент“ на западна медия, всъщност офис планктон на ПП-ДБ, се наложи да преправя по нощите текста си, в който бе обявил променкаджиите за победители.

Има и още доста „странности“ с машини и изборен процес, които спасиха Терзиев и дружинката на Бонев от провал, но за тях след няколко дни.

Остава въпросът: Къде е флашката на печално известния активист на ДБ Михаил Стойнов, все още зам.-министър на електронното управление, не уволнен от Денков? КЪДЕ Е ФЛАШКАТА, БЕ?

От профила във фейсбук на журналиста Стефан Ташев


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории