Жалка ми прицесо Бонев! Ако не беше Бойко, днес щеше да клечиш до тоалетната на кмет Григорова

12

Чувал съм от негови напушени другари, че Борис Бонев си имал любима завивка при мама – на някаква принцеса, забравил съм й името.

Лошо няма! Щом иска да е принцеса, нека да е принцеса.

Обаче вече е политик. Шеф на Общински съвет ще става. И там няма право да е принцеса. Зяащото ще го дупят, къде со зор, къде со кеф. А това не е хубаво. За София, за него не знам.

Та днес принцеса Бонева се разсърди на пресконференцията, че го попитали до каква степен ПП и ДеБъ дължат на ГЕРБ факта, че ще имат кмет на София.

И знаете ли какво изпищяла принцесата? Случило се било политическо земетресение след 18 години ГЕРБ в София. И, че победата си била само и единствено тяхна.

Принцесо, виж сега. За теб земетресение е когато играете на шише в „Спаси София“ и на теб ти се падне да си жената. Това вчера бяха избори. Опорочени от платена социология и машинации с екзитполове да се откаже народа да гласува. Избори с печален край за вас, ако не се беше намесил в петък Бойко Борисов.

Без неговия призив, целия ГЕРБ щеше да излезе и да гласува срещу вас. Масово. И ти днес, щеше да клечиш пред тоалетната на кмет Ваня Григорова, за да те покани на разговор. Вместо това след призива на Борисов 40 процента от гласувалите гербери си останаха вкъщи, 20% дадоха вота си за вас с отвращение и 40 гласуваха срещу вас с омерзение.

Сега скъпа принцесо, се опитай да пресметнеш, ако тези 60% от ГЕРБ, които си останаха по домовете или пък ви подкрепиха, бяха застанали до омерзените?

Преди 4 години ти и пишлеметата ти призовахте цялата жълтопаветна отврат да гласува за Мая Манолова. И гласувахте. Не успяхте, но вие сте си такива, лузъри.

Ако Борисов беше направил същото, сега щяхте да продължавате да сте лузъри. Не, че не сте, но получихте 4-те си години слава.

След нея се връщаш в царството на принцесите…

Завинаги!