Любослав Пенев напуска Хебър, отборът пред разпад!? Бивш кмет: Любо има ангажимент към мен, не към клуба

payimage-599140

Доскорошният кмет на Пазарджик Тодор Попов определи като „тъжно“ бъдещето на двата най-мащабни спортни проекта на Пазарджик – футболен клуб Хебър и волейболен клуб Хебър. Той отговори на въпрос на вестник „Марица“ какво може да очакват феновете на двата тима в следващите дни и седмици.

„Не знам дали тези момчета(новия управленски екип на общината-б.р.) ще отделят достатъчно средства за спорт, както и не знам дали ще намерят спонсори за футбол и волейбол, така че да се поддържат сегашният им елитен статут.

Не искам да бъда лош пророк, но специално във футбола и волейбола ще бъде доста комплицирана ситуацията и това трябва да се знае. Опасявам се, че тези два проекта няма да получат необходимото разбиране. Казвам го на базата на това, което съм чул от тези момчета досега. Ако бъде различно ще е изненада“, заяви Попов. В

тази светлина той коментира и започналите вече спекулации в столични медии около бъдещето на треньора на ФК Хебър Любослав Пенев.

„Любо Пенев имаше личен ангажимент с мен в качеството ми на кмет на общината, а не в това на гражданина Тодор Попов. Предполагам, че председателите на двата клуба – Елизар Спасов и Александър Иванов ще направят среща с новата власт много скоро и след това трябва да има някакво решение. Отново подчертавам, че от понеделник новото общинско ръководство ще носи цялата отговорност за това, което ще се случва тук и в селата“, завърши Попов.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории