Нинова си скъса килотите от яд! БСП-София: Нашият враг сега е ПП-ДеБъ, ще приемем подкрепа от ГЕРБ

7 Dni Sofia02.11.2023
payimage-602113

Председателят на столичната организация на БСП Иван Таков и общински съветник от левицата излезе с емоционален пост в социалните мрежи в подкрепа на Ваня Григорова. Той призова хората да гласуват за личност, а не партийно. Публикуваме позицията му, в която той направи на нищо Корнелия Нинова, която иска Григорова да откаже подкрепа от ГЕРБ:

Битките между партии и за партийна подкрепа бяха миналата неделя. Сега битката е за доверието на всеки гражданин! В тази връзка са нелепи опитите да бъдат задавани въпроси от рода на: „Вие ще приемете ли подкрепа от еди коя си партия?“

Не, сега партиите нямат глас! Глас има всеки един гражданин на София!

За Ваня, за нас, битката не е за позицията кмет на София. За Ваня, за нас, битката е за доверието на гражданите на София. Точно това ни различава от нашия опонент.

Нашият опонент на балотажа са ПП-ДБ и техният кандидат. Миналата неделя изборът беше политически и мажоритарен. На 5-ти ноември софиянци ще бъдат изправени пред морален избор. Всеки гражданин на София ще трябва да реши на кого да повярва – на този, който стои зад думата си, не предава приятели, не се отказва от близките си или на другия.

Ако днес ни липсва нещо – това е разговорът между нас хората. Липсва ни доверието! Защото загубихме морала си…


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории