Бяс след призива на Корнелия Ваня Григорова да откаже подкрепата от ГЕРБ: Поискаха й оставката в БСП

7 Dni Sofia31.10.2023
payimage-598936

Думите на Корнелия Нинова, че кандидатът им за кмет на София Ваня Григорова трябва да се разграничи от ГЕРБ, взриви мрежата от коментари. Някои виждат задаващ се анти ПП-ДБ фронт за втория тур, а други заявяват направо, че с думите си лидерът на БСП ги кара да отидат да гласуват напук.

От профила във фейсбук на Стефан Ташев

Не искам да съм лош пророк, всъщност искам, но гледам, че в страната се задава истински мощен анти ПП-ДБ фронт за втория тур на изборите. Особено пък в София. Причината е, че тези п…ли са много нагли, арогантни и нахални хора, които мислят, че светът е техен. Не, бе, не е. Нелепите опорки на Джасим, Григоров, Смилов, Сашо 11, че се борят с комунистите в София са достойни за съжаление. Точно тези хора преди четири години делкаха с БСП гласове и се подкрепяха взаимно на втория тур на изборите в София, те същите подкрепиха другарката Манолова. Но сега се борят с комунистите….Хехехе. Абе, бегайте, бе п…ли.

От профила във фейсбук  на Иво Димитров

Мощният анти ПП-ДБ фронт трябва да бъде придружен с оставка на Корнелия Нинова от БСП. Тази жена е бедствие за левите избиратели

От профила във фейсбук на Цвети Саркисян

Корнелия призовала Ваня Григорова да се разграничи от подкрепата на ГЕРБ…

Тези ще ме накарат да отида в неделя да гласувам напук на Корнелия.

Ей, няма да ѝ дойде акъла на тази жена!

И ако Григорова я послуша, нагляците от ПП/ДБ/СС – печелят.