Бий ма, дай някой лев, обичам та! Мара Отварачката свали обвиненията за побой към богатия си мъж: Такъв ни е секса

7 Dni Sofia26.10.2023
мария2

Мара Отварачката прости на мъжа си Мирослав Соколов, по-известен като Миро Дзвера, и пред Темида.

Прокуратурата вече не разследва якия мъж за побоя над миньончето и за заплахата за убийство. Фолкаджийката специално е отишла и е казала на наблюдаващия прокурор да свали и двете обвинения срещу съпруг №3. Тя се аргументирала, че те по принцип така си говорили и често се пошляпвали, дори и силно.

От Софийския районен съд потвърдиха официално, че разследването е прекратено окончателно. Темида е върнала двете хилядарки на Миро, които даде за гаранцията си, и в момента бизнесменът е напълно свободен човек.

„Ние така си говорим! „Ще те убия, ще те утрепам!“ – така си общуваме. Прощавам му за това, че ме удари, искам да свалите обвиненията! Не се страхувам за живота си! Това е нашият начин на общуване, по-груб. Както на думи, така и физически“ – с тези думи Мара Отварачката сащисва прокурора и го оставя без избор и държавният обвинител сваля обвиненията за заплаха за убийство още в същия ден.

Другото обвинения, което имаше срещу Мирослав Соколов, е за нанасяне на лека телесна повреда. То също е прекратено в същия ден. От Софийската районна прокуратура казват на Мара Отварачката, че може да съди половинката си за телесната повреда, но фолкаджийката отвръща, че няма за какво. Просто двамата изразявали любовта си по такъв начин и певицата съжалява, че е подала жалба.