Падна тайната на века! Натали Трифонова най-сетне проговори за връзката си със Слави

7 Dni Sofia25.10.2023
натали трифонова

Синоптичката с дългите крака на bTV Натали Трифонова май е свикнала със слуховете по свой адрес, но въпреки всичко се опитва всячески да запази в тайна онова, което се случва в личния й живот. Точно там пък сюжетите за нея в публичното пространство са най-пъстри.

Един от тях нямаше как да не провокира всеобщото внимание, защото е свързан не с кого да е, а със Слави Трифонов. Според тиражирани информации 31-годишната красавица е имала преди години тайна връзка с Дългия, за която обаче самата тя едва ли ще говори в детайли.

В момента се знае, че Натали е сама, няма мъж до себе си и дори се ожалила пред колегите си, че няма време даже за почивка, тъй като непрекъснато е на работа.

За по-късопаметните за нейната биография припомняме, че Трифонова бе назначена в bTV на мястото на Станислава Цалова, която тогава излезе в отпуск по майчинство. И оттогава приковава вниманието от малкия екран с късите си поли и дългите крака повече, отколкото с прогнозата за времето.

„Имам червен конец на ръката, който да ме пази от уроки. Не съм синоптик по образование, което ме задължава да се интересувам двойно повече от всичко, свързано с метеорологичната обстановката. За всички тези години научих, че времето винаги може да ти изиграе шега, колкото и да си подготвен“,

Малцина знаят, че в ученическите си години Трифонова се е занимавала професионално с боулинг, дори е ходила по състезания. От съвсем малка пък, има начертан път пред себе си. Тя е от лекарско семейство – майка й е стоматолог, а баба й – педиатър и логично, всички очакват от нея да учи медицина. Тя обаче, тръгва в друга посока.

„Когато ми разказаха за изпитите по анатомия, веднага се отказах“, спомня си Трифонова, която е завършва математическа гимназия и се интересува повече от артистични, а не от научни изяви, пише 7dnisport.bg.

Провокативната й визия веднага грабва Слави Трифонов, който не крие интереса си към нея и още с първите си въпроси започва да се шегува с нея, питайки я пред всички дали си има гадже. Дори подмята, че фамилията й е като неговата, така че ако един ден се оженят, нямало да има нужда да си я сменят. Оттам тръгват и слуховете, че му е била любовница, че я е уредил на работа в bTV, които обаче така и не намират потвърждение. Поне засега.самата Натали Трифонова казва, че не би разчитала на мъж да я подпомага в кариерата.

„Не знам кой пусна този идиотски слух. Никога не съм била любовница на Слави Трифонов. Той изобщо не е мой тип“, признава тя и добавя: „Никога не съм била сгодена. Смятам, че мъжът трябва да предприеме първата крачка, когато се почувства готов. Аз съм привърженичка на брака. Искам да се видя в бяла рокля. Днешното съвместно съжителстване на семейни начала не е моето нещо. Щом двама души се обичат, какво им пречи да се оженят? Не виждам причина това да не се случи. Искам да стана майка, чувствам се готова“.

Трифонова е готова за семейство, но и любовните й завоевания в близкото минало не са малко. В продължение на 3 години тя излиза с бившия водещ на „Нова тв“ Деян Веселинов, а после и с футболиста Антонио Аниете. Най-голямата любов на блондинката е мургавият момък Доан Хасан, с когото се знаят още от ученици, но пътищата им се разделят след завършване на гимназията. Впоследствие пак се събират, а Хасан я глези като принцеса, но връзката им не просъществува дълго, а причината за това не е известна.