Десислава Радева засили съмненията, че президентът има пръст в потрошаването й, качи странен пост във Фейсбук

7 Dni Sofia24.10.2023
десислава радева

Мистерията с потрошената първата дама Десислава Радева се заплита още повече!

От седмица насам съпругата на президента Румен Радев е с гипс на лявата си ръка, а появата й на събитие в Бургас с него събуди хиляди спекулации по темата. В социалните мрежи се появиха предположения, че е станала жертва на катастрофа, на побой и какви ли не други теории.

Самата Десислава потвърди във фейсбук профила си, че наистина е преживяла инцидент, но не драматизира около случая и твърди, че всичко със здравето й е наред. Прави го обаче по такъв начин, че засилва още повече съмненията за участие на президента:

„Докато се занимават с „мистерията” около счупената ми ръка, светът се върти… Нищо героично. Прозаичен битовизъм. Рисковете на живия човек. Ще се оправи. Това не е важното сега”, коментира президентшата.

От думите й става ясно, че е претърпяла битов инцидент в домашна среда. Двамата с държавния глава вече втори мандат живеят в елитната вила „Калина”, част от правителствената резиденция „Бояна” в полите на Витоша. Интересното е обаче, че инцидентът със сигурност не е станал у тях. В нощта преди него те бяха на пиянско откриване на нова изба. На другата вечер в Бургас пък Радева вече бе потрошена…

 

Предупреждавам официално Васил Терзиев: Стой си вкъщи, неграмотник! Не припарвай до Столична община

 

Радева се въздържа да изкаже официални публични благодарности на лекарите, които са се погрижили да обработят нараняванията и да гипсират ръката й. По щетите може да се гадае, че тя е паднала от високо. В първите дни след инцидента Десислава имаше и синини.