ТВ-бос не издържа и плясна Кирил Петков зад врата: Откъде намираш такива покемони като Терзиев!?

payimage-592058

За три години гумената лодка на демокрацията и промяната направи пълно завъртане около себе си. От атака на лукойлския плаж Росенец до кръгова отбрана на лукойлската дерогация.
Парите не миришат на руски петрол, казват.
***
Бургазлии оценяват цирка по достойнство. Капитанът на гумената лодка е с мощните 3% подкрепа за кмет на Бургас, което спред зли езици е малко по-малко от роднините и персонала му.
***
Ако международна корпорация се облага където ѝ е най-евтино, хипотезата е една. Ако българска фирма не спазва българските закони, хипотезата в съвсем друга. Познайте сега в коя хипотеза сме, но не казвайте на Асен и Венко. Те си знаят прекрасно.
***
Прочее “данък печалба” е тема, която не е добре да се повдига около интервюта на Васил Терзиев.
В последните две години преди продажбата фирмата му е на многомилионна загуба. Иначе е успешен човек, казват, умее да генерира богатство, казват, ма‌нете ги тия регистри сега.
***
След като нашари ларгото в проекто-зебри, Борис Бонев се е фокусирал върху паркинга до “Света Неделя”. Ако не друго – поне е доста смел, след като с градоустройствените си напъни окепази “Съборна” и там още го търсят. И не го търсят за хубаво.
***
Благомир Коцев е друго любимо отроче, дето не е израснало с червена сребърна лъжичка в устенцата. И който, докато плямпа за ред и закони и антикорупция, беше осъден да си премахне незаконните постройки от незаконния паркинг в Морската градина. От къде ги намирате тия покемони? Велика история просто.

От профила във фейсбук на бившия ТВ-бос ГЕОРГИ ХАРИЗАНОВ