ГЕРБ ги разкри: Борис Бонев разчиства бизнеса от „Витошка“, Ваня слага тоалетни по булеварда

1

Неделята прекарах на терен, но снощи набързо наваксах с прекрасните тв предложения с изпълнителна и местна власт ПП-ДБ-СС.

Започваме с Асен Василев, който казал, че няма да даваме коледни бонуси на пенсионерите, понеже „вече даваме достатъчно за тях“. Както самият той е казал: „да го *сещате се* бедните“!

А Борис Бонев в неделното си интервю открито заявява, че ще води война с бизнеса по „Витошка“, дори описателно разказва за конкретния си враг, понеже, разбираш ли, хората имали смелостта да правят бизнес по главната улица на София.

Нещо повече, ще маха заведенията по пешеходна (!) улица. Мога да предложа на тяхно място Ваня Григорова да сложи по една тоалетна и така всички ще са щастливи – Борис Бонев фалирал всичко живо, а Ваня Григорова ще има къде да се… отбива.

И за финал, Бонев ще преустройва площад „Света Неделя“ „от уважение към вярата“. Първо, г-н Бонев, такъв план вече има, тоест пак с чужда пита помен прави. И второ, той така преустрои „Съборна“, че работещите и живеещите там скачат на всеки тротинеткаджия на бой, мислейки си, че е „спасителят“.

И това е само една неделя от напъните за политика на тея клетници.

Драгомир Младенов, кандидат за общински съветник в София


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории