Само в 7DniSofia.bg

Черната Златка вече е НАД ЗАКОНА: Отмъкна адвоката на разстреляния Къро и босовете на „Бесо“

7 Dni Sofia20.10.2023
1

Фитнес иконата и бивша плеймейтка Златка Димитрова е с пореден мъж. Един от най-богатите млади столични адвокати Любомир Таков спечели сърцето й с джентълменско отношение и мъжкарско поведение, хвали се самата тя, публикувайки емоционално обяснение към мъжа на живота си.

“Любовта е само две ръце. Само две очи. Само един човек, който изпълва целия ти свят”, реди рими красавицата, чието сърце ври и кипи от нежни чувства към Любо.

Коментарът е придружен от снимка, на която не се вижда лице, но се забелязва дискретно татуираната му ръка, предаде kliuki.bg.

Нейни дружки стискат палци Черната Златка скоро да последва примера на Русата и да я видим в ослепителна бяла рокля пред олтара.

Адв. Любомир Таков е сред най-търсените в своята професия и представлява в зала едни от най-ярките имена на бизнес елита, столичния хайлайф, както и някои всяващи страх фигури на ъндърграунда.

Сред по-известните му клиенти са собствениците на ресторант “Бесо”, които се биха, и пернишкият прокурор Бисер Михалов, когото Таков извади от ареста преди дни. Говори се, че разстреляният преди няколко месеца наркобос Къро също е ползвал услугите му на родна почва, припомнят  от Съдебната палата.