Става тясно за Киро и Асен в София! Хекимян разкри: Очаквайте ни с Бойко Борисов! Дължите отговори

антон хекимян

Много скоро очаквайте събитие с Бойко Борисов, на което основната тема ще е София. Няма да издам подробности, само ще кажа, че е свързана с поредната наказателна акция, на които ставахме свидетели преди 1 година, от правителството на ПП, когато спряха парите за метрото и канализацията в София, и искаха увеличение на билетите за градски транспорт, това обяви кандидатът за кмет на София, издигнат от ГЕРБ – Антон Хекимян.

„Днес Петков и Василев си мислят, че това е забравено и не дължат отговори, но напротив – те трябва да отговорят на въпроса защо преди една година работеха срещу софиянци, а днес са хората, които уж милеят за града. Нарекох това поведение политическо и гражданско лицемерие и стоя зад думите си“, категоричен е Хекимян.

Тяхната кампания протича в търсене на отговор за 5 плочки в центъра, но те дължат отговор за анти-София политиката, която са водили през цялото време, само защото кметът е от ГЕРБ. Хората трябва да знаят, че тези, които искат тяхното доверие сега, само допреди една година са упражнявали наказателна акция срещу софиянци, обвини Хекимян управляващите от ПП.

Аз съм тук, за да работя за София! Искам работата за нашия град да не спира, защото столичани трябва да разберат, че има такъв риск. Видяхме в национален мащаб как работата за България спря през последните 3 години, не трябва да допускаме това да се случи и в столицата ни, категоричен бе Хекимян.