След серия котешки трупове, заплашиха кмет от ДеБъ в София: Пич, заставам на Орлов мост и почвам да агитирам срещу теб

payimage-438802

От Фейсбук профила на Кирил Николов

Трайчо Трайков – кмет на район „Средец“ Пич, абстрахирам се от качестовото на инфраструктурата, качеството на сметопочистването, абсолютната липса на озеленяване и други, но малко почна да ми идва „нагорнище“ да се занимавам да подавам сигнали за бездомните животни в квартала, честно. Напълно разбирам, че се активизираш само предизборно да буташ МОЧА и да се бориш с вятърни мелници, но цялата нещо ми идва прекалено.

Влез в групата на квартала и виж колко човека се оплакват от популацията на бездомните котета. Само да ти дам пример, малко нелицеприятен, но това е действителността. За 2 дни бяха размазани 3 котета на кръстовището на Румънското, смисъл не е от най-приятните гледки със сигурност.

Не те знам какви мерки ще вземеш, но ако до 1 седмица не си „цъфнал“ на моята улица с някакви адекватни мерки, за които пращам сигнали от месеци, ти гарантирам, че ще разлепя малко флаери, ще взема една масичка за 30 лева от ИКЕА и ще застана на Орлов Мост да агитирам против теб. На предните избори си спечелил с 4861 гласа, лично ти гарантирам, че този път няма да минеш и 2000, ако не вземеш някакво адекватно решение.