Светльо Иванов шокира зрителите на bTV: Отивам да поработя в чужбина! На моето място сяда тази жена

7 Dni Sofia17.10.2023
Светослав иванов

Обрат настъпва в едно от емблематичните предавания на bTV „120 минути“. Водещият Светльо Иванов отстъпва мястото си на своя много популярна колежка

Водещият на „120 минути“ Светослав Иванов изненада публиката си, като съобщи, че другата седмица няма да е на екран. „Следващата неделя ще сте в компанията на моята колежка и приятелка Жени Марчева”, каза Иванов и публиката изтръпна, защото той е един от най-обичаните водещи в телевизията.

Аз заминавам по работа чужбина, успокои феновете си Светльо.

Накъде точно ще поеме, журналистът така и не сподели. Най-вероятно това ще стане ясно при следващата му поява на екран, пише standartnews.com.

Припомняме, че миналата неделя Лора Крумова от конкурентната Нова телевизия, чието предаване върви успоредно с това на Иванов, не се появи в ефир. В стола на водещия седна продуцентът Симеон Белев.

Зрителите все пак успяха да видят за малко водещата. Тя се появи в предварително записано интервю с оперната ни прима Райна Кабаиванска.

Между другото, така и не стана ясно какво е наложило Крумова да отсъства от екран. Тази неделя обаче тя бе на мястото си.