Огромна промяна за Виктория Петрова: Какво става в живота на водещата? Появи се спортист след министъра

7 Dni Sofia14.10.2023
виктория петрова красен кралев

Огромна промяна настъпи в живота на Виктория Петрова. След като се раздели с бившия спортен министър Красен Кралев, сърцето на новинарката вече е свободно, но тя е една от най-ухажваните жени в медията и е въпрос на време да се появи на официални събития с мъж до себе си.

Именно поради този факт шегите в нюзрума към красавицата са на тази тема: „Вики, как да се пазя от новия щам на COVID?“, „Кога да включа антибиотик в лечението си?“ и т.н.

За синеоката брюнетка това е четвърто образование – тя има магистърски степени още по философия и история от СУ и журналистика. Завършила е и курс по право към Великотърновския университет, пише bgdnes.bg.

Освен че много знае, Петрова в момента е и преподавател в НБУ в два курса – единият е „Телевизия и радио“, а другият е „Телевизионен нюзрум“.

Познанията на Вики са много, като единственото, от което не разбира, е спорт. Въпреки това според близки до нея в момента водещата е ухажвана от популярен спортист, който от години си падал по нея, но тайно.

След като се раздели с бившия спортен министър Красен Кралев, сърцето на новинарката вече е свободно, но Петрова е една от най-ухажваните жени в медията и е въпрос на време да се появи на официални събития с мъж до себе си.

Вики е била омъжена преди години за оператора Добромир Иванов, но бързо разбрала, че двамата не си подхождат, и следва развод.

Запознати с интимния живот на Вики Петрова твърдят, че слуховете за нейни връзки с колеги от телевизията са безпочвени и неверни.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории