Какво става с Капитан Петко Войвода? Васил Михайлов се стопи до неузнаваемост по заповед на лекари

7 Dni Sofia14.10.2023
18

Драстично отслабнал в последните месеци е актьорът легенда Васил Михайлов.

Доайенът на Театър „Българска армия“ е свалил приблизително 20 килограма, но продължава да бъде в добра сценична форма. В момента той е на импровизирано национално турне и обикаля градове в страната заедно с постановката си „Завещанието на целомъдрения женкар“, където е в ролята на Дон Жуан. Преди дни напълни салона в родното на колегата си Велко Кънев Елхово, а публиката там го аплодирала половин час на крака, пише „Ретро“.

На сцената 85-годишният актьор не носи нито очилата с диоптър, без които напоследък не може, нито пък ползва бастуна си. Когато е в неформална среда и не изпълнява актьорския си дълг пред публика, и двата аксесоара са с него, за да му помагат.

Близки до Михайлов споделят, че е отслабнал по препоръка на лекарите си, след като си направил изследвания и те били на горната граница.

Преди години големият артист отново се бе подложил на строга диета, за да свали излишните килограми, които му пречат в здравословен план. Той имал личен приятел известен диетолог, който му назначавал режим само на плодове и зеленчуци. В продължение на 15 дни Васил Михайлов ядял само по 1 кг плодове на ден и само така успявал да се втали.

 

№2 в листата на ГЕРБ в София смъкна гащите на Асен Василев и като извади пръчката: бой, бой, бой…

 

В последно време му било особено важно да не си позволява да пълнее заради проблемите с краката. Тъкмо се стабилизирал и вече ходел по-уверено и без болки, а качването на допълнително тегло можело отново да повлияе негативно на състоянието му. Той все още не се е възстановил напълно от операцията за смяна на тазобедрена става, на която се подложи.

Интервенцията струва 7 хиляди лева и е сред най-рисковите, тъй като не дава 100% гаранция на пациентите, че ще могат да проходят след нея. Артистът обаче извадил късмет. Проблеми с кръвното и сърцето нямал, а положението с очите, на които има нелечима катаракта, овладял със специални очила, внос от чужбина.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории