Изрод наряза жена си в игрална зала в Добрич, бесен, че не му върви на ротативките

полиция

Мъж наряза жена си в игрална зала, съобщават от Областната дирекция на МВР-Добрич.

На 12 октомври, около 17:40 часа е получено съобщение за възникнал скандал в игрална зала в град Добрич. Намерена е 40-годишна жена с порезни рани.

В хода на работа е установено, че 40-годишен мъж, който е неин съпруг, е причинил деянието. Жената е отведена в болницата в Добрич, раните са обработени и тя е освободена за домашно лечение. Извършителят на деянието е задържан. Материалите по случая са докладвани на Районната прокуратура в Добрич. Работата по случая продължава.

Припомняме, че на 26 юни,18-годишната Дебора Михайлова бе нападната и нарязана с макетно ножче от приятеля си в дома си. Нарязани бяха ръцете, краката и гърдите ѝ, а лекарите са направиха над 400 шева на порезните рани.

Носът на момичето бе счупен, а насилникът обръснал с машинка и цялата ѝ коса. По време на нападението той е бил с маска и ръкавици.

Садизмът, на който е било подложено момичето, шокира цяла България и предизвика вълна от гневни коментари в социалните мрежи, включително и остри реакции от политици. Още по-яростна беше реакцията, когато се разбра, че обвиненият в насилието всъщност е на свобода. Пуснат бе без мярка от Окръжния съд в Стара Загора на 5 юли.

В цялата страна тогава се проведоха протести, за да кажат „не” на насилието и да изразят подкрепа за 18-годишното момиче от Стара Загора, станало жертва на агресия.