Варна му се смее! Кандидат-кмет на Киро се скри под полата на жена си и от там заплашва софийски журналист

7 Dni Sofia12.10.2023
payimage-600240

Кандидат-кметът на ПП-ДБ за Варна Благомир Коцев заплашва журналистът Николай Караколев с физическа разправа. Това съобщи самият Караколев в своя профил във Фейсбук.

Причината за заплахите от страна на Коцев се оказва, че той се притеснява да отговаря на журналистически въпроси. За да избяга от столичния журналист, Коцев се скрил зад съпругата си и дори обвинил Караколев, че напада детето му, което пък било на поне 100 метра от журналиста.

Николай Караколев уточни, че има видео на грозната сцена и съвсем скоро ще го публикува, както и отправените към него заплахи от страна на Благомир Коцев.

„Кандидатът за кмет на Варна от ПП/ДБ Благомир Коцев ме плаши пред цяла България с физическа разправа. Този „страшен и силен“ човек явно е взел от онези специални пици и му е дошла сила вечерта,  защото през деня беше много по-страхлив и бягаше от въпросите ми. Скри се под полата на жена си, която беше на 100-150 метра от нас с тяхното дете, но той твърдеше странно за мен и всички други,  че по някакъв начин ще нападна детето му, което пак казвам беше на поне 100 метра от мястото на интервюто ни с Коцев, който намери пристан в тази посока, за да избяга от въпросите.

П.П: Очаквайте видео в следващите дни!“.