Още 10 дни и Адриан Краев приключва с Левски!? Часовникът на Наско Сираков тик-така

7 Dni Sofia10.10.2023
payimage-597737

Левски се похвали преди дербито с ЦСКА, че е успял да намери общ език с двама от играчите, чийто договори изтичаха. На „Герена“ нямаха проблеми с Кристиан Димитров, който се превърна в една от основните фигури в състава на Николай Костов от началото на сезона. Асен Чандъров също нямаше проблем с подписа и с лека ръка прие да продължи на „Герена“, макар да е резерва.

Смяташе се, че нещата с Андриан Краев също вървят към положителна развръзка. Но е последвало ново охлаждане между двете страни. Самият халф говори доста троснато по темата, когато бе запитан какво се случва в изявата си пред медиите. Почти не остана време пък от поставения му от Наско Сираков срок да преподпише – 20-ти октомври, иначе отива във втория отбор.

Както е известно, Краев подписа преди броени дни с мениджърската агенция, в която представлява брат му. А оттам не бързали да застанат на масата за преговори с ръководството на Левски.

Така на „Герена“ са притеснени, че трябва да му търсят заместник през зимната пауза, а Краев е един от най-добре представящи се играчи на тима от началото на сезона. Той дори си спечели капитанската лента.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ
Бюлетин


    Категории