Продуцентите на „Мастършеф“ са бесни! Тя написа: Имам източник там, ето я победителката в този сезон

1
1

Мис България триумфира с голямата награда в „Мастършеф“. Лора Асенова, която плени журито с веганско брауни, е големият победител в готварския формат.

 

Това категорично заяви устата кулинарка Божана Кацарова. Ресторантьорката е много близка с продукцията. Преди години Божана спечели „Мастършеф“, а кариерата й се изстреля нагоре.

„От сигурен източник, тя печели“, написа Божана и качи снимка на Асенова.

Божана има куп връзки в предаването. Кацарова, която в началото на година участва в „Сървайвър“, е в отлични отношения със сегашния състав на журито – шефовете Таралежков, Кустев и Сарафов. И е напълно възможно майстор готвачите да са й подшушнали кой е победителят. Той отдавна е ясен, тъй като снимките на „Мастършеф“ приключват още преди повече от 2 месеца. Възможно е обаче Божана да лъже, за да има напрежение и да се говори за шоуто. Ходът с обявяването на победителя в риалити формат, който обаче да е фалшив, е ползван от години като пиар трик на големи продукции.

Лора е едно от най-красивите лица, които ни показват форматите през тази година
Лора е едно от най-красивите лица, които ни показват форматите през тази година

Лора, която печели приза Мис България Вселена през 2019 г., направи впечатление на всички зрители на шоуто още с появата си. Мацката е фен на здравословен начин на живот. И в следващите епизоди със сигурност ще шашне още повече шеф кулинарите и любителите на предаването.

 

Божана издаде голямата тайна
Божана издаде голямата тайна 

„Много обичам морска храна, но любимото ми е патешко магре. Който е опитал от това мое ястие, си е облизал пръстите“, разказва Лора Асенова. Красавицата избягва да коментира личния си живот. Затова не се знае дали има мъж, който е пленил сърцето й. Със сигурност кандидатите са много, но Асенова отбягва тази тема.

Самата обявена за победителка отказа пред „България Днес“ да разкрие дали печели формата. „Засега няма да коментирам нищо. Ще говоря, когато бъде излъчен последния епизод“ – каза Лора Асенова.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории