Алена обяви най-подходящия за кмет на София! Дръжте се от изненадата, неговото име е…

7 Dni Sofia01.10.2023
карлос-контрера-e1672746102620

Най-важното за тези местни избори е да знаем, че те ще бъдат манипулирани според предварителните договорки между участниците във вредната за България сглобка. Избирателите могат да гласуват както искат, но машините ще преразпределят гласовете по целесъобразност, тъй че поне София да остане за ПП, а като бонус и Пловдив, Варна, Ловеч, и кой знае още колко други поселения. Това посочва в астрологичната си прогноза за местните избори на 29 октомври астрологът Светлана Тилкова – Алена, цитирана от „Труд news”.

„Кампанията започва в ден на емоции не само като вибрация на годината, а и за народа, и за България. Разумът ще е потиснат и не изключвам да се превърне в безразличие.

Изборният ден орисва и народа и България на глобално и локално подчинение, но и на странна прибързаност, влияеща преди всичко на кандидат-кметовете“, казва тя.

София

Антон Хекимян, 22 май 1984 г., ГЕРБ-СДС

Възможно е да е пръв, но няма нужните качества

Роден в Близнаци със силно развито дар слово, но често напудрено с его. Нерядко с потока от думи, които излива връз събеседника си, прикрива незнанието или нежеланието си за ясен и честен отговор. Не обича рутината и строго установения ред. Заради вибрацията в деня му на раждане и Съдбовният му път носители на кармична разплата и трудности, в настоящия живот има нелеката мисия да се научи да се бори сам с всичките изпитания по пътя си.

Нужна му е много воля, която често превръща в инат и сам се проваля. Непредпазлив е заради прекалената си доверчивост, самовлюбеност, а в някои случаи и поради прекалено набъбналото си чувство за собствена непогрешимост, разминаващо се с действителността. Обичайно вижда опасността, когато пътят за спасение вече е подминат.

Регистрацията му за кметската надпревара е в негова лична година на кариерен възход, в месец на анализ и в ден на глобални промени. Дали ще са негативни или позитивни, зависи от прецизността на анализа да приеме или откаже предложението. Стартът на кампанията изисква от него осъзнатост за възможностите и финала. Житейският му период  е носител на материални стремежи. Изборния ден  го презарежда с прибързаност.

Извод: Кметският стол е подходящ по размер за егото му, но е несъизмеримо голям спрямо качествата, заложени в звездната му карта. Възможно е да спечели избора за кмет, като подсказан избор на Борисов, удобен и на ПП, което не означава добър кмет за София. Възможно е да се окаже бушон, отреден да изгори, за да се дари управлението на столицата на ПП.

Васил Терзиев, 9 юни 1978 г., ППДБ

Получи ли победата, няма да е само заради избирателите си

Роден в Близнаци, импулсивен, непредвидим в думите и действията си. Има потенциал да е добър в професионалното си поприще, стига да не се налага да поема големи отговорности. Има ли такива, гледа да ги прехвърли някому. С труден Съдбовен път, който ще удвоява и утроява трудностите в работата му като кмет, ако победата е отредена за него, и може да се превърне в причина сам да иска се откаже преди края на мандата. Съчетанието от денят му на раждане, Съдбовният път и зодиакалния знак го зареждат с енергичност и свръхемоционалност, на моменти до агресия.

Успехът ще го съпровожда, ако е постоянен в избраното професионално поприще, не се отклонява от него, не действа импулсивно. Отклони ли се от очертанията на избрания път, ще му се стовари поредната бариера, която може да остане тайна за обществото, а точно такова отклонение е изборът му да се включи в надпреварата за кметския стол на София.

Регистрацията му за кмет е в година трудности, в месец, удвояващ трудности и в ден на подчинение на Съдбата. Настоящият му период е носител отново на трудности. Утроените трудности не му дават шанс по естествен път, без помощ от изборните машини, да привлече най-много гласове.

Началото на кампанията му е в ден на желание за стабилизация, но заради утроените трудности, ще стабилизира негативите. Изборния ден е в негов   ден на кариерни стремежи.

Извод: Малшанс са тези негативи, но разкриват, че получи ли победата, няма да е само заради предпочелите го избиратели. Независимо, че вече се изживява като победител, и с право, защото Борисов още от лятото на 2020 г се отказа от София, но ще е кмет, който с нищо няма да бъде запомнен.

Вили Лилков, 6 април 1955 г. , Коалиция „Синя София“

Ако спечели, трудно ще овладее желанието да властва

Роден е в Овен, трудно организира живота си и не винаги преценява правилно действията си. Винаги има ясно мнение и не обича да се вслушва в съвети. Вибрацията в деня му на раждане покрива напълно стремежите на Овена. Какво по-хубаво от това да може да властва и с думи, и с действия. Дори и да са необходими малко агресия и грубост, те са му простени.

Всеки попаднал в неговата магнетична орбита със сигурност ще се завърти онемял и хипнотизиран. Няма значение, ако някой от обсебените от неговия магнетизъм му счупи рогата. Той пак няма да загуби своя чар, макар и с малко допълнително разкрасяване.

Заради деня му на раждане и Съдбовния му път непрекъснато търси нови приятелства, като за съжаление позволява да бъде изцяло обсебен като внушеното му мнение възприема като свое решение.

Сега е в житейски период на стабилност. Личната му година  е на материални мечтания.

Стартът на кампанията е в ден на ново, но прибързано начало. Изборният ден е за него на съдбовно подчинение, което може да му осигури значим резултат, но и да го лиши от гласове.

Извод: Не е готов да управлява София. На теория, ако спечели изборите ще бъде в трудната позиция да овладява желанието си да властва, но й да не допуска обсебване и проява на щедрост, която му носи вреда, а и за града също.

Ваня Григорова, 12 септември 1978 г., БСП, „Левицата“

Не е орисана за поста, използват я за трамплин

Както е казал народът – не се води, но се кара, винаги готова да си каже аргументираното мнение, дори в области, в които е невежа. Родена в Дева – най-силната й страна е да критикува. Трудно работи в екип и създава напрежение заради убеждението си, дори и да не го изрича с думи, че тя по-добре от всички знае как стоят нещата и как правилно да подреди фигурите на шахматната дъска.

Толкова е убедена в своите възможности, че заради денят си на раждане неусетно ще се обгради с ласкатели, които  ще и величаят егото, но ще я провалят като градивен кмет на столицата.

Винаги е готова да помогне, да действа, защото си въобразява, че по този начин слага ред в хаоса сътворен от околните. Често забравя всякаква предпазливост и стига до непредвидими крайности в действията си. Денят й на раждане е носител на общителност, но по-често около нея не са хора, които я подкрепят, а използвачи. Съдбовният й път помага да осъзнава грешките си. Не се колебае да приключва отношения, но си печели неприятели.

В момента е в период на трудности. Личната година е на ново начало, но и на вредна прибързаност, удвоена заради Съдбовния ѝ път. Стартът на кампанията е ден на неподходяща среда.

Изборният ден е на трудности, породени от странични фактори.

Извод: Не е орисана да седне на кметския стол. Ако теоретично допуснем, че се случи, с много говорене и малко работа ще е безполезна като кмет. Провалът й ще е неизбежен. Целта на тези, които я номинират, е да я използват като трамплин за постигане на свои цели.

Деян Николов, 1 януари 1990 г., „Възраждане“

Заеме ли кметски стол, неизбежно екипът му ще го саботира

Роден в Козирог, с огромното самочувствие, че може да е кандидат на кмет на София само на 33 години, за което присъщият му интелект няма да му помогне. Заеме ли властова позиция ще мачка, ще унижава, дори съгласните с него и ще си печели врагове. Не му помага и факта винаги да е там, където трябва да бъде, винаги навреме и с полезна за себе си цел. Работата не го плаши. Умее да се представи в благоприятна светлина пред полезните нему хора.

Има самочувствие на покорител и е убеден, че е над всички и всичко. Ако не е признат за водач там, където работи, просто спира работа – типично за неговия огромен инат, за да накарат другите да осъзнаят колко е неоценим и незаменим. Денят му на раждане е носител на ново начало, на инат и целеустременост, а Съдбовният му път допълва тези характеристики с общителност, но, уви с неподходящи хора, които в неочакван момент ще го предадат.

Настоящият му период изисква от него търпение и подчинение на Съдбата, нещо с което не е съгласен и в думи и дела прави наопаки. Личната му година на емоции, които не може да овладява и управлява, възпрепятства значимото му представяне на изборите.

Стартът на кампанията е в ден на подчинение за него, в пълно противоречие с денят му на раждане. Изборният ден го орисва да общува, но все с предатели, които обещават, но няма да го подкрепят.

Извод: Денят му на раждане го е дарил с качества, повечето позитивни, но съвсем неподходящи за кмет, който е длъжен да работи в екип, а екипът му да го подкрепя. Заеме ли кметски стол, все едно къде, неизбежно екипът му ще започне да го саботира и развитието спира.

Ивайло Вълчев, 9 януари 1972 г., ИТН

Заради съдбовния му път категорично е неподходящ

Роден е в Козирог, амбициран да достигне връх в кариерата си, но изискването на Съдбата е да е умерен, тактичен и предпазлив.    И да се старае, все го влече да надскача себе си. Нищо лошо, ако има и съответните скрити качества, но що се отнася да кметската надпревара такива по-скоро липсват.

Разпилява се заради емоцията, заложена в деня му на раждане, която му пречи да прецени точно къде е необходимо да насочи усилията си, за да бъде полезен, в случая на обществото. Емоционалното му заслепение подлежи на положителна промяна, ако най-напред поработи над себе си. Стигне ли до отговор на логичния въпрос дали посоката е правилната, ще се справи и в най-непредвидимите ситуации.

Настоящият житейски период му налага подчинение и невъзможността да наложи своите правила. Думите му трудно ще бъдат разбирани. Личната му година е на материални стремежи. Стартът на кампанията е в негов личен ден на прибързаност в желанието си да постави ново начало. Изборният ден е на подчинение, което в противоречие на деня на началото на кампанията му отрежда скромен резултат.

Извод: Заради съдбовният му път категорично е неподходящ за кмет на София, а и на малък град. Случи ли се да стане кмет, ще пати от липса на доверие сред служителите на общината, дори и ако смени изцяло състава ѝ.

Карлос Контрера, 12 май 1987 г., ВМРО

Безусловно подходящ, но шансът му не е голям

Роден е в Телец. Упорит, общителен, основава действията и убежденията си преди всичко на личния си опит и на несгодите, които надмогва. Не обича необмислените постъпки, мисли преди да действа. Никога не се отказва от започнатото. Дори и ако се налага да върви бавно към целта, продължава пътя си.

Не може да се каже, че изгаря от желание да се обвързва с разнообразие от познанства, характерно за датата му на раждане. Способен е да се товари с много работа и се труди до изнемога. Не бива да допуска да бъде използван от околните като трамплин за постигане на чужди успехи, само защото не вижда и не осъзнават лицемерието у другите. За това способства и общителният му ден на раждане и съдбовният му път на стабилизация.

Сега е в период на ново начало. Личната му година е носител на стабилност и хармония, стига да успее сам да я постигне в себе си и в обкръжението си. Стартът на кампанията е в ден на материални стремежи. Изборният ден на емоции, които може да създадат проблем при избора му.

Извод: Човек, безусловно подходящ за кмет, включително и на столицата. Жалко, че шансът не му е голям. Нека опита, ще събере опит, ще открие нови използвачи около себе си, както и вредители маскирани като приятели.

Радостин Василев, 1 януари 1985 г., независим, инициативен комитет

Обречена битка, но ще си поласкае егото

Роден е в Козирог на инатлива и амбициозна вибрация, подкрепена и от вибрацията в деня му на раждане. Импулсивен, прибързан, инатлив, за разлика от другите двама кандидати родени знака, той проявява и желание да анализира, да осъзнава и отваря очите на хората за истини, които им убягват. Тази негова положителна черта, е напълно смачкана от нарцистичното му самосъзнанието си за величавост, което е причина да унижава и мачка всички, противоречащи на мнението му.

Гради своето духовно израстване през целия си живот – така е заложено в неговия Съдбовен път, но обичайно пречупва знанията си през призмата на напълно противоречащи на общоприетото норми на поведение. Готов е на всичко, за да постигне целите си, няма да се поколебае да използва непочтени методи, дори измама, за да се наложи.

Регистрацията му е в лична година на емоции, в месец на емоции и в ден на анализ и оценка дали да се впуска в кметската надпревара. Настоящият му житейски период го обрича да битува в неподходяща среда. Личната му година е носител на емоции, месецът му удвоява емоциите, разумът е потиснат. Изявено е желанието за работа в полза на хората, тъй както го разбира, но кметския стол на София е непостижим за него.

Стартът на кампанията изисква подчинение, на каквото няма да е склонен. Изборният ден е   на неподходяща среда. Обречена битка.

Извод: За кмет му липсват качества, но ще си поласкае егото, като впише в биографията си участие в кметската надпревара за София


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории