Дебора се появи в ефир! Разкри още подробности за нападателя си

дебора

Подкрепата на цяла България след като беше малтретирана от бившия си приятел, била неочаквана за Дебора Михайлова, но ѝ дала сили. Това заяви тя пред Нова.

„Познах нападателя си. Не се познавам от кратко време с него и няма как да се обърка човекът – глас, походка. Бяхме се уговорили да се видим и го чаках вкъщи. До последния момент имахме връзка”, каза още тя. По думите ѝ връзката им била от 3-4 месеца, но се познавали от година.

„Звънна, каза „Аз съм” и съответно аз отворих входната врата. Бях оставила отворено. Отношенията ни бяха съвсем обикновени. Видях маскиран мъж – целият в черно с маска и ръкавици”, спомня си Дебора. Оправяла си косата в нейната стая. „Усмихна ми се и замахна към мен. Беше неговата усмивка”, категорично е младото момиче. Все още не се знае колко време е била в безсъзнание. Чувала е само звука на машинката за подстригване.

Казва, че до ден-днешен ѝ се вие свят и я боли главата. Оттогава е свалила 10-12 кг, защото над месец се е хранила само със сламка.

Първите белези на насилие започнали още в началото със „съвсем нормални забележки”, твърди пострадалата. Георги ѝ правил забележки за облеклото – да не носи клинове и блузи с по-големи деколтета, а тя се съобразявала, за да няма скандали. Удрял ѝ шамари всеки ден. „Мислех, че всичко ще отмине”, признава Дебора. 2-3 седмици преди бруталното нападение той я хванал за гърлото, а на нея ѝ причерняло. След това приятелят ѝ я пуснал и казал „Спокойно, няма да умреш. Знам какво правя”.

Момичето знаело, че Георги Георгиев някога е бил женен, а към момента на връзката им вече е бил разведен. „Ако знаех, че е женен, нямаше да се занимавам с него”, категорична е потърпевшата. Правило ѝ впечатление, че не излизат заедно, но не му обърнала достатъчно внимание. Георгиев не е търсил нито Дебора, нито родителите ѝ след насилието, което изживяла.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории