Стига вече! Виктор Ергенът не издържа и изплямпа всичко за „Ергенът“

ергенът

Първият ерген на България Виктор Стоянов вече открито плюе предаването, като при разговор със зрители брюнетът заяви, че не харесва участието си в него.

След като изтече договорът му с шоуто, фитнес инструкторът сам се ожали, че не е взел дори стотинка хонорар за участието си, а обещанията за телевизионна кариера в bTV не се осъществиха, пише Hotnews. Сега Виктор директно заяви в отговор на въпрос „Какво не хареса в предаването?“ с краткото, но точно:

„Участието ми в него“. Явно Стоянов вече го смята за грешка, макар че „Ергенът“ го направи национално известен.

Факт е, че първият ерген беше много скован и без всякаква харизма в шоуто, но това се дължи на самия Виктор, който е красавец, но само дотам. Той обаче направи комплимент на Ерген № 2 Евгени, като го определи като добре поддържан мъж, но уточни, че двамата са се виждали само веднъж по време на морски купон в заведение.

Стоянов не следи какво се случва с една от най-обсъжданите моми Александра, но не е сложил кръст на кариерата си в телевизията и обеща на зрителите да го гледат през октомври за кратко в предаване, чието име не издаде. Призна обаче, че малко се е изложил там. Стоянов говореше с фенове, попаднал в адското задръстване пред границата с Гърция, където разпусна с приятели.