Автобус на градския транспорт в София се вряза в спирка на „Сливница“

resize_374449592_6920612057962940_5811403146090887276_n
Автобус на столичния градския транспорт се блъсна в предпазните колчета на бул. „Сливница“, преди Лъвов мост. Инцидентът се е случил малко след 15:30 ч. вчера, съобщават във Фейсбук групата „Катастрофи в София“. Според очевидци лек автомобил е засякъл автобуса и за да избегне удар, шофьорът от градския транспорт е завил рязко. Няма данни за пострадали пешеходци или пътници.
Дъждовното време в столицата вчера се оказа истинско предизвикателство за шофьорите. В рамките само на два часа на различни места в София станаха десетки катастрофи. По обед три коли се удариха на бул. „Ген. Данаил Николаев“, малко след моста на Подуене, посока Сточна гара. На място беше изпратена линейка. Не се съобщава за жертви.
Малко по-късно отново верижна катастрофа с 3 стана на бул. „Гешов“ под бул. „Цар Борис III”. За щастие щетите са само материални. ПТП имаше и край читалище „Добри Чинтулов“ в столицата. Сериозен удар между два автомобила стана и на бул. „Сливница“ при кръстовището с ул. „Опълченска“. Катастрофа затрудни движението и на ул. „Пушкин“.

За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории