Поредният дрифтаджия: Заби се в кръговото на Ломско шосе в София и за късмет, не уби никого

resize_driftadzhiya

На кръговото в Надежда, на Ломско шосе, да има винаги полицейски патрул. Това препоръчват хора от района, които всяка нощ чуват свистене на гуми и дрънчене на части от кола, катастрофирала под моста на метрото. Тази нощ там стана поредната катастрофа. Безумен шофьор е дрифтил и понеже е майстор се е забил челно в бетонните заграждения на колетото на Ломско. Само на метри от там все още продължава ремонта – разширението на булеварда.

Мястото е емблематично не само за район Надежда, но за цяла София. Там има концентрация на ПТП-та и е ясно защо, коментира преди време началник на КАТ-София. Проблемът е на Пътна полиция-СДВР от години и всеки нов началник обещава да спре дрифтаджиите, но засега неуспешно. Младеж с БМВ снощи се заби, съобщават във фейсбук групата „Катастрофи в София“. И това се слува по-малко от 24 часа след като пиян уби 15-годино дете на пешеходна пътека на централните улици „Гурко“ и „Шишман“.

За щастие няма други пострадали автомобили. Първоначалната информация за камикадзето на кръговото на Ломско бе, че инцидентът е тежък и „пожарна отива натам, има части, карайте внимателно“.

Коментарите под видеото с удара са „Добрe, колко трябва да си прост – да виждаш знаци за ремонт и да се силиш като на магистрала?!“, „Дано на мястото няма разляти течности по асфалта, че следвашия олигофрен днес ще блокира движението.“, „Тръгнал е с дрифт и се е забил в бетона. Не е печелил олимпиади по физика предполагам.“ и др.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории