Изхвърлиха жълтопаветния рупор Михаил Дюзев от „Пресечна точка“

7 Dni Sofia03.09.2023
1

Секси брюнетка сменя Михаил Дюзев като водещ на предаването „Пресечна точка” по Нова телевизия. Това е Анна-Мария Конова, която доскоро беше лице на сутрешния блок през уикенда – „Събуди се”. 

Отстраняването на  Михаил Дюзев от „Пресечна точка” е добра новина, гарантираща завръщането на обективността в медията. През трите си години в ефира Дюзев се превърне в безпрецедентен рупор на жълтоватщината, лансирайки само близки до Дабълите и „Промяната“ муцуни.

Анна-Мария Конова е в Нова тв само от две години, а цялата й кариера преди това е градена в Би Ти Ви. Тя смени работното си място, когато Венелин Петков беше заменен с Антон Хекимян като директор на новините. Това предизвика вълна от напускащи и местещи се при конкуренцията журналисти, сред които беше и хубавата брюнетка. 2-3 месеца след като подписа новия си трудов договор, тя бе обявена за Мис ТВ чар, а след като Марина Цекова излезе в майчинство през лятото на миналата година, бе поставена на нейното място в „Събуди се”.

Първият ефир на Конова в „Пресечна точка” ще е на 11 септември. Марина Цекова пък, която е омъжена за водещия на „Тази сутрин” по Би Ти Ви Златимир Йочев, отново е в ефир от 2 септември. Тя остана в майчинство само година.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории