След убийството на Алексей Петров: Гала окончателно изхвърли Патрашкова от „На кафе“

7 Dni Sofia02.09.2023
патрашкова

Гала сменя почти всичките си панелисти в опит да закрепи рейтинга на вехтото си предаване.

„На кафе“ се завръща на екран от 4 септември, но повечето от лицата са нови. Гала ще посрещнат зрителите в ново студио – артистично кафене, в което всяка сутрин ще обсъждат любопитните теми от деня и ще канят интересни събеседници. Поставили й обаче и ултиматум – ново студио, но с нови лица!

Китодар Тодоров, Милица Гладнишка, Теньо Гогов, Здрава Каменова, Гергана Змийчарова, Михаил Кунчев, Вихра Петрова, Елизабет Методиева и Александър Костадинов са екипа засега на застаряващата тв-звезда.

Досегашните панелисти Кристина Патрашкова, Ромина Тасевска и Юлиан Константинов вече не са част от шоуто. Дали остават Дарин Ангелов и Георги Блажев ще се разбере със сигурност в понеделник.

Интересното е, че след като е разбрала, че Гала я гони, Кристина Патрашкова веднага започна видео-интервюта в сайта на новия си вестник. Имало вариант тя все пак да остане, но след убийството на Алксей Петров и скандала с флашката, за който Патрашкова проговори, продуцентите на Гала й препоръчали да я дистанцира от продукцията.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории