Министър на Бойко: След бандитите на Руди Гела, сега пък касиер на Маргините ни натресоха

7 Dni Sofia02.09.2023
Бойко Борисов Любо Ганев Красен Кралев

От Фейсбук профила на бившия министър на младежта и спорта Красен Кралев

След бандитите на Руди Гела и некадърниците на Сотир на Весела Лечева, не беше ли редно начело на ТОТО-то да бъдат поставени професионалисти, които поне разбират от нещо?! От какво разбира назначеният от “Промяната” нов шеф на БТС?!

Новият шеф на Български спортен тотализатор Георги Тарлеков се оказа пробит точно толкова, колкото се очаква от назначение на ПП-ДБ, твърди източник от Агенция „Митници“. Според него, преди години „великият финансист“ е бил изгонен от редиците им заради корупционни практики.

Времето, прекарано в агенцията, обаче, Тарлеков тактично премълчава в своята професионална автобиография, в която се мъдри лаконичната информация, че на местните избори през 2011 г. е бил член на общинската избирателна комисия в Брезник, показва регистърът на ЦИК.

В биографията си Георги Тарлеков премълчава и друг факт – че е бил кандидат-кмет на „Люлин“ от ГЕРБ, но когато научил, лично Бойко Борисов го изхвърлил от листата.

Най-пикантната история около пишман шефа на Българския спортен тотализатор е, че преди време е бил финансов директор на фирма от обръча на босовете от СИК Красимир и Николай Маринови – Маргините. Става дума за дружество, което се занимава в бутилиране на минерална вода, откъдето също изхвърчал с 200, отново за плетене на схеми зад гърба на собствениците.

Според данните в ГДБОП има цял куп разработки срещу Георги Тарлеков…

Остава въпросът защо министърът на спорта Димитър Илиев от ПП-ДБ пробута за шеф на тотото този човек?!

Последвайте ни в Google News


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории