Николай Дренчев (Възраждане): В България е в ход многоходова операция за реставрацията на фашизма

инж._Николай_Дренчев,_Възраждане_5547852465293425517_8073975717300566375_original

„В момента в България е в ход многоходова операция за реставрацията на фашизма, в която са включени всички ресурси, с които реставраторите разполагат. Възможността за събарянето на паметника е малка, но важна в символно отношение част от този план. Крайната му цел е да се постигне социалноинженерно прекрояване на обществото чрез законодателно осигуряване на пълната хегемония на една-единствена – политкоректната – мултикултурна, джендърбендърна, въглероднонеутрална agenda, която никой не е в състояние да оспори“. Това написа в профила си във Фейсбук депутатът от „Възраждане“ Николай Дренчев.

„Възраждане“ много пречи – ние нямаме задръжки да извикаме „Царят е гол!“ и да отприщим лавината на признаване на очевидната истина.

Включването на агитките в битката за паметника също не е случайно събитие, а отлично режисирана многостепенна операция – брънка от голямата война срещу народа ни. Агитките имат роля във всички цветни революции, важна роля имаха и в Украйна през 2014 г., когато започна подготовката на тази страна да бъде пратена на заколение срещу Русия.

Каквато и да бъде съдбата на Паметника, той вече играе своята роля – както и Шипка, той ще е мястото, на което ще бъде даден отпор на силите, желаещи унищожаването на българската държава и българския народ“ написа още Николай Дренчев.

В цял свят има паметници в различните държави, които имат обща история помежду си. Между тези държави има подписана спогодба всяка да се грижи за намиращия се на нейна територия паметник на другата страна. България също е подписала тази спогодба и с действията на настоящото американско правителство, представяно като български кабинет, я нарушава. Действията на правителството не са националноотговорни, защото тъкмо то би трябвало да съблюдава спазването на законите в България и подписаните от нея договори, посочва той.