3000 лв. Седмичен Кешбек в „Месец на футбола“ на efbet

Screenshot-2023-08-18-at-15.59.55

Вероятно всеки фен на спорта е срещал термина „щастлив губещ“. Обикновено се среща в тениса, когато играч, загубил в квалификациите, получава място в основната схема, въпреки че е загубил мача си. Подобна е идеята зад новия „кешбек“ бонус в платформата за онлайн спортни залози efbet.com. Букмейкърът „празнува“ завръщането на най-силните първенства с „Месец на футбола“ и 3000 лв. седмичен кешбек.„Cashback“, накратко, означава връщане на залог обратно при определени условия. И в следващия един месец точно това ще осигури efbet на своите потребители.

Какво представлява бонусът?

В периода от 14.08 до 10.09.2023 г. всички активни клиенти на efbet.com ще имат възможност да участват в промоцията „Месец на футбола“. Това е кампания с награден фонд от 1000 лв. на събитие, разпределен в 10 спортни бонуса х 100 лв. под формата на безплатен залог.

Всяка седмица от промоционалния период включва общо 3 футболни срещи с награден фонд от 1000 лв. всеки или общо 30 спортни бонуса х 100 лв. под формата на безплатен залог и на обща стойност 3000 лв.!

Всяка седмица от този бонус кампания на efbet ще включва 3 различни футболни срещи, които ще участват в промоцията. Те ще бъдат обявявани няколко дни преди старта на първата среща.

Всеки потребител може да участва, ако изпълни условията

Всеки може да участва при желание и изпълнение на правилата и условията, заложени в промоцията. Всеки, който е заложил 100 лв. или повече На Живо на обявеното събитие, участва в томбола за разпределение на 10 бонуса х 100 лв. под формата на безплатен залог. Всеки потребител има право да участва за всяко събитие.

За да се класира за томболата, потребителят трябва да изпълни следните важни условия:

– Залогът трябва да е направен на пазар НА ЖИВО;

– Залогът може да бъде единичен или множествен, но задължително пазарът от събитието, участващо в промоцията, трябва да бъде НА ЖИВО;

– Залози, направени преди началото на събитието, не участват;

– Само залози, уредени като „губещи“ участват в томболата;

– Няма изискуем минимален коефициент.

С пълните условия и правила на промоционалния период всеки може да се запознае в сайта efbet.com.

Бонусите са важни в efbet.com

През този уикенд започват и последните 2 шампионата от топ 5 на Европа – Първа Бундеслига в Германия и Серия А в Италия. В същото време битката в efbet Лига вече е в разгара си, а ни очакват и много интересни срещи по терените в Англия, Франция и Испания.

Разбира се, цялата футболна емоция се завръща и с пълен набор от предложения в efbet. Освен коментирания „Месец на футбола“, в сайта могат да бъдат намерени едни от най-интересните срещи с 0% Марж и още куп спортни предложения:

Начален Бонус за спорт;

50 лв. бонус без депозит за спорт; Бонус 150х50 лв. след всеки кръг на efbet Лига.

А в момента в платформата тече и второто издание на „Pragmatic Play Слот Маратон 1 000 000 лв.“!

Отговорна игра

Игралната индустрия е с цел забавление! Въпреки че са възможни както малки, така и големи печалби, те в никакъв случай не са сигурни, а прекомерното залагане може да доведе до развиване на зависимост. Затова и хазартът трябва да е единствено средство за забавление, а не за изкарване на пари – странични или основни.

Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична в секция „Разумно залагане“ на efbet.com и в сайта на НАП.