Наталия Кобилкина скочи на пълните жени. Критикува и техните мъже (СНИМКИ)

1686993554_naporisti_meraklii_se_machat_da_svalat_natalia_kobilkina_sled_razvoda_1

Наталия Кобилкина отново привлече вниманието в социалните мрежи, но този път не със сексуален съвет, а с много рязък коментар, насочен към по-пълните дами и техните партньори, които ги приемат и обичат такива, каквито са.

Ето какво написа сексоложката:

„Трябва ли да бъде лесно в отношения?

Забелязвам, че има мъже с които е лесно. Те приемат твоите килограми (понякога излишни), мазна коса, лош характер, неподдържаност и отговорът от сорта: аз съм такава. Тези мъже рядко могат да поемат финансова грижа (дай Боже за себе си да се погрижи), той не проявява интерес и към своята визия. Те са меки и любящи, но с тях рядко се гордееш. По скоро те са удобни и не ти пречат. Там не растеш като жена, но растеш като специалист“, изказва се тя.

След скорошното раздяла с бащата на детето си, Кобилкина изразява становището, че мъжете, които открито коментират несъвършенствата във визията на своите партньорки, се явяват по-предпочитани в партньорските връзки.

„Има и друг тип мъже: изискващи. Той иска жената да е слаба и стегната. Изисква да ядеш здравословно и да спортуваш. Критикува теб, но обикновенно доста заслужено. В такива връзкри растеш. Мъжете тук са изискващи и към себе си и те стараят се да дават максимум и имат дисциплина и воля. Там си в напрежение да си красива и привлекателна, но от друга страна той поема доста мъжките отговорности и на него можеш да разчиташ.“, добавя още тя.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории