Скандално! Евгени Генчев не иска дори да се замисли за „Ергенът“ отново (СНИМКИ)

евгени-генчев

Евгени Генчев, пианистът, който изживя чудесно време в компанията на участничките от втори сезон на романтичното риалити „Ергенът“, явно не планира да се замисли отново за предаването.

В отговор на въпрос в своя Instagram профил дали му липсва шоуто, той изрази, че не му липсват нито коктейлите, нито имението на любовта. С категоричност Генчев заяви, че не би се включил отново в същия формат, но добави с усмивка, че в живота никога не можем да бъдем напълно сигурни за нищо.

„Имах прекрасни и уникални преживявания там, които винаги ще си спомням. Запознах се с ценни, дълбоки и разнообразни хора. Някой от тях мога да наричам сега приятели. но това приключение се изживява веднъж. Няма за какво да го рециклирам в главата си“, добави още той.

Музикантът, който, както неговата партньорка Валерия, следва вегетариански начин на хранене, също разкри, че е склонен да вярва в суеверия. Той сподели, че винаги излиза от леглото си от дясната страна сутрин. Освен това Евгени Генчев има обичай да се събужда с изгрева на слънцето, след което практикува йога и си взима студен душ преди да закуси.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории