Ивайло Захариев призна, че съди „Под прикритие“

1691833596_1

От време на време се появяват информации, че култовият сериал „Под прикритие“ ще се завърне на екран с нови серии. Но ад кулисите на филма се оказа, че има доста гнили неща, които няма да позволят неговото продължение.

Един от главните актьори – Ивайло Захариев, е предприел съдебни битки срещу сериала и БНТ. Това разкри той в любопитно клипче в Тик Ток.

Той качи видео в социалната платформа и коментира новината, че пускат сериала отново, Захариев казва: „Това е страхотно!“, което по реакцията му не личи да е така.

@ivaylo.zahariev #подприкритие #бнт @BNT ♬ original sound – Ivaylo Zahariev

Във видеото Ивайло казва, че води дело срещу БНТ, именно заради сериала „Под прикритие“. Той попита своята аудитория: „Искате ли да ви разкажа малко повече защо се стигна до това дело?“

Веднага заваляха любопитни коментари и версии. Някои смятат, че националната телевизия крие истинския приход от сериала и съответно ощетява актьорите от процент. Това се смята за една от причините Ивайло да си търси правата по съдебен път.

В следващо видео той сподели, че съдията е излязал с решение в негова полза. „Не знам защо това решение ме кара да се ядосвам. Да се чувствам омерзен и обиден. Защо тази нищожност на решението ме кара да кипя от емоция, която не ми дава възможност да структурирам и да разкажа какво се случва. Ще изчакам няколко дни да си избистря мозъка и да разкажа всичко подробно“, гневи се той в Тик Ток.

@ivaylo.zahariev Делото срещу @BNT по случая с #ПодПрикритие ♬ Mein Herz brennt – Rammstein


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории