Тийнейджъри към майка с количка: Ако ползвахте стълбите, нямаше да имате целулит

tiineidzhari-kam-maika-kolichka-ako-697

Грозно отношение на тийнейджъри засегна майка от Велико Търново.

Тя отправи апел към техните родители, като преди това разказа за неприятната случка.

„Пиша тази публикация с апел към всички родители! Позволила съм си да снимам тези двама младежи на излизане от мола, в гръб, защото знам, че нямам правото да ги снимам иначе без позволение (за всички, които биха се хванали за това).Чинно чакам реда си за асансьора с детската количка, когато тези двама младежи се бутнаха, за да влязат първи. Опитах да подхвана диалог, защо така, като могат да използват ескалатора и стълбите и познайте… Насреща получавам: “ ми ползвайте ги вие, то ако не чакахте само на возене нямаше да сте с такъв голям з@дн|/|к с целулит!“.

С какво право ми държите такъв тон питам аз, отговора ме изуми още повече „щото вие сте дрисла!“И така, апела ми към вас родители, говорете с децата си! За правилно и грешно, за възраст и уважение, за поведението пред хората.Жалко е, че все повече млади хора се държат по такъв грозен начин в обществото…“, пише Симона Кулова.

Стотици търновци останаха възмутени от отнонието на учениците на тротинетки към майката.

„За съжаление, този отрицателен модел на поведение все по- често се среща. Наистина трябва да се вземат мерки“, посочва Стефка П.

„Първо някой е трябвало да възпита родителите им! Те няма от къде да се научат на обноски, след като вкъщи си говорят по този начин!“, смята Маргарита К.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории