Поредно зверство! Полицай заплаши жена от Балдево с дъщеря й с убийство

полиция

Полицай от Сандански бе задържан за заплахи за убийство спрямо съпругата му.

Оказа се, че тези заплахи са отправяни не само към жената, но той е заплашвал и собствената си дъщеря в комплекс в село Балдево. Това съобщиха от ОД на МВР в Благоевград. Заповедта за дисциплинарното производство срещу служителя на МВР е на директора на Областната дирекция на МВР в града.

Мъжът е задържан с полицейска заповед за срок до 24 часа. Сигналът срещу него е, че на 3 август е отправил закани с убийство към бившата си съпруга и дъщеря си.

По случая е образувано досъдебно производство за извършено престъпление. Разследването се води под ръководството на Районна прокуратура – Благоевград, предаде Дарик.

По-рано днес от Апелативната прокуратура в София съобщиха, че под ръководството на Районна прокуратура – Благоевград от Териториално отделение – Сандански се води разследване за закана за убийство спрямо жена в с. Балдево. Досъдебното производство е образувано след постъпил сигнал от съпругата на униформения.
Заканите са извършени при условията на домашно насилие.

Полицаят взел двете си деца от бившата си съпруга, за да ги заведе на почивка, пише „Струма“. По източници на изданието той злоупотребявал с алкохол и се карал с децата, също така им забранявал да се обаждат на майка им. Едното от тях намерило начин и се свързало с нея.

Жената пристигнала на мястото и ги отвела тайно. Последвали смъртните заплахи от бившия й партньор.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории