Изненада! Бившият на Наталия Кобилкина е на заплата при нея срещу…

1691054833_1498739121

Бившият мъж на сексоложката Наталия Кобилкина – Такис Дреттакис стана лайф консултант и работи за жена си. Неочакваната новина провокира редица любопитни коментари в социалните мрежи.

Двама водиха заедно преди време семинара „Изкуството да сме заедно“, а след раздялата им той продължава да е сред треньорите, които дават персонални съвети на желаещите да преуспеят в бизнеса.Едночасова консултация с него струва 120 лв., сесия за двойки излиза 150 лв., а ексклузивна бизнес Skype сесия с Такис излиза „скромните“ 250 лева, пише „Галерия“.

Не е ясно дали има желаещи, които да прибягват до консултациите му, но според запознати той сега няма никакви сериозни професионални ангажименти и дължи доста пари на гръцки и български бизнесмени. За дълговете му знаела и бившата му жена, като се предполага, че именно това е вероятната причина да поиска да се разделят. Техни близки твърдят, че в последно време само сексоложката изкарвала парите в семейството им и накрая и писнало и решила да се разведат.За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ
Бюлетин


    Категории