Жената на Тото избухна: Целта на водещия е да изкара всичко от госта!

00087377

През последните дни изпълнителят и водещ Тото изпадна неочаквано в немилост, след като в социалните мрежи започна да се върти стар епизод от неговия подкаст с гост Тити Папазов. В него Папазов с насмешка разказва как е обръснал главата на своя приятелка, а Тото и неговата публика се забавляват с историята. Тя обаче разбуни силно обществото след случая с 18-годишната Дебора от Стара Загора.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kristin Yotova (@krisiyotova)

Съпругата на Тото – Кристин се опита да го защити с пост в своя профил в Инстаграм, но по всичко личи, че усилията й бяха напразни. Под публикацията има над 1500 коментара повечето, от които неодобрителни.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Yonislav Yotov (@yonislavyotov)

“Да, водещите могат да си позволяват да засичат госта си, когато усетят, че казват нещо нередно. Но това е въпрос на личен радар и ценностна система… Искате да ми кажетe, че той накрая не одобрява това, което е монтирано ли? Това е колкото смешно, толкова и нелепо и не кореспондира с тезата, ще иска да е добър водещ. Можеше да се изхили, можеше да му каже, че и той го е направил, за да го „предразположи“ по неговите си странни критерии и след това да го изреже от видеото. Защото точно за такива тънки моменти се хващат подобни типове, като Касапина с макетния нож и смятат, че щом известните го правят, и той ще го прави!”


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории