Битата и стригана Славка във Видин застана с лицето си: Казваше ми – демонът в мен го искаше

1691144482-slavkata

„Не знаеше какво говори казваше: „Демонът в мен го искаше“. Или да съм с него, или ще ме убие. То и с него да съм той ще ме убие“, заяви пред bTV 22-годишната Славка от Видин, която е малтретирана от криминално проявения Радослав.

След това, което ми причини на мен ми остава травма. Аз все ще се сещам за това. Дори като седя сама чувам шум и се стресирам. С колан ме беше бил, искаше да ме беси. Дори като е на свобода аз не смея да излизам до магазина.

Близките на задържания младеж пък заявиха, че твърденията на пострадалата страна са абсолютна лъжа и никой не я е задържал против волята ѝ.

Съдът във Видин днес ще гледа мярката за неотклонение на 19-годишния Радослав. Двамата със Славка са живели на семейни начала до декември.

Жертвата на насилника пък е 22-годишната Славка Росенова. Сигнал за зверството бе подаден вчера. Видинчанка сигнализирала в районното управление за нанесен побой на внучката ѝ от младежа, с когото преди време е живеела на семейни начала.

Органите на реда установили, че за времето от 12 ч. на 30 юли до 6.30 ч. на 2 август Радослав държал в дома си против волята ѝ Славка.

През това време той ѝ нанесъл побой и остригал косата ѝ с ножица.

В момента момичето е със счупени нос и ребра, съобщиха нейни приятели в социалната мрежа. По думите им, Радослав я душил с колан.

Против волята си е била принудена от него да снима интимни снимки и клипове, на които ясно се чува как плаче, споделят още близки на момичето.