Деси Цонева заплаши хейтър: Такъв ще ти отвъртя, че няма да ти се вярва!

1691139834_yaoyaao

Ако някой си мисли, че Деси Цонева ще остане безучастна към поредната порция безумен хейт по свой адрес, сериозно се е подвел. Тези дни самата тя даде поредното потвърждение за това. И този път е повече от убедителна!

След като получи гневно съобщение, което започва с: „Деси Цонева още ли не си намери майстора, че не спира да се чекне?!“ и продължава с това, че сигурно именитите й баща и баба ще се обърнат в гроба, ако гледат какво върши, щерката на тв легендата Димитър Цонев не само, че не остана длъжа, но отговори така, че на всеки свят ще му се завие.

„Първо, бабенце смотано, баща ми ме е възпитал да съм такава! Той беше бохем и ходехме по партита заедно с него и мама. Второ – не се чекна, а си показвам просто колко съм хубава (за разлика от тебе, гимийо). Трето майстор не ми трябва да си намирам, защото самата аз съм майсторка. И четвърти ако някъде те видя такъв ще ти отвъртя, че няма да ти се вярва!“, пише Деси, показвайки нагледно с какви писания в социалните мрежи са се опитали да й нарушат спокойствието.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by dessi_tsoneva (@dessi_tsoneva)

Очаквано, под поста коментарите на последователите на Деси Цонева валят като из ведро, а повечето от тях са обединени в смисъла, че тя не трябва изобщо да обръща внимание на подобни неща. Малко след това обаче, тя реши да премахне публикацията си.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ
Бюлетин


    Категории