Бомба! Ето кой става капитан на ЦСКА

16909613423

Нестор Ел Маестро се колебае измежду няколко за капитанската лента в ЦСКА, след като беше свалена от Иван Турицов. Най-вероятно тя ще грейне на норвежка ръката на реванша срещу Сепси утре вечер.

„Джонатан Линдсет или Тобиас Хайнц. Един от тях ще е най-вероятно ще е капитан за мача. Все пак всичко ще се разбере на 100 процента довечера или най-късно утре сутринта“, поясниха източници на нашата агенция.

Титулярният капитан на ЦСКА Юрген Матай лекува тежка контузия. Централният защитник ще е извън игра чак до края на календарната 2023 година.

Неговият първи заместник Иван Турицов влезе в конфликт с феновете. Това се случи след загубения първия мач от втория квалификационен кръг на Лигата на конференциите. Заради инцидента босовете наказаха десния халф-бек.

Другият капитан Амос Юга също е контузен. А отделно за него се говори, че до края на трансферния прозорец ще бъде продаден. Така че нищо чудно капитанът от мача със Сепси утре да си остане такъв и занапред.

Реваншът с румънския тим е от 20 часа утре вечер в град Сфънту Георге. Сепси би с 2:0 в София.

„Червените“ вече кацнаха в Букурещ, откъдето в автобус им предстои три часа път до града, в който живеят немалко етнически унгарци.