Връхлетя върху мен и с удари ме свали на земята: Зверство с жена насред София

1690877708-153c8748203a131aabd175689de06f0c-pazar_11zon

52-годишна жена съобщи с пост във Фейсбук, че е била жестоко нападната в София от непознат мъж. Вследствие на това тя е с множество травми.

Ето какво разказа тя:

“Днес, 31.07.2023 г., в 14:20 ч., часове преди шествията против насилието над жените, аз, 52-годишна жена, майка на две дъщери, работеща и плащаща данъци, бях брутално нападната от непознат мъж на пазара “Димитър Петков”.

Без причина, докато си вървях с покупките към колата. Просто връхлетя върху мен и с удари в главата, и челюстта ме свали на земята пред поне десет души свидетели и в обсега на няколко камери.

Последствията – болки в главата и челюстта, и счупен преден зъб. Жалба в полицията, преглед от невролог и лицево-челюстен хирург, и съдебен лекар. Никой от тези хора не ме попита как съм психически.

Аз съм ужасена, защото ако изродът, който ме нападна, бъде намерен, ще бъде предупреден и пуснат – телесните повреди са леки, а психическите травми не се броят.

И може отново да нападне.

Имам две дъщери, които също могат да станат обект на агресия. Чакам раждането на внучка, която ще расте в държава, в която 400 порезни рани са лека телесна повреда.

Благодаря на всички хора, които ми се притекоха на помощ”.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории