Ицо Хазарта за случая с обезобразената жена: Срам ме е

878289

За да има мир, има други предпоставки да се случи. Някой да каже на Корнелия Нинова, че Украйна не се е нападнала сама. Това заяви пред Нова депутатът от ПП-ДБ Христо Петров, по-известен като Ицо Хазарта.

„Хората, които са ни пратили в парламента, са ни изпратили, за да решаваме проблеми. Стараем се да правим това“, каза още той.

„Може да си заплянко и да продължаваш да казваш „вие сте б*клуци, вие сте крадци“ или да решаваш проблеми. С 63 депутати – толкова можем да правим.“

„Бой не съм виждал в парламента. Ако някой смята, че едно дърпане на риза е това, значи няма идея какво е бой. Мисля, че се оформят общи цели лека полека. Това, което се вижда вътре в Народното събрание, е доста различно от това как изглеждат нещата отвън. Трудно е да видиш цялата картина, по-лесно е да си избереш един отрязък и да започнеш да биеш по него“, допълни още депутатът.

„Тази гадост – да обезобразиш жена с макетно ножче, е окачествена като лека телесна повреда. Може би тези, които постановяват такива решения, биха разсъждавали по друг начин, ако преживят нещо подобно. Това, което ние можем да правим е да приемем закони. Приехме Закона за защита от домашно насилие преди 2 седмици. Той се точи от години. Срам ме е да говоря за това. Иска ми се да направя много неща”, коментира Хазарта случая с обезобразената с макетно ножче жена.

Припомняме, че 18-годишното момиче е с 400 шева след садизъм от приятеля й. Мъжът е обръснал и главата на младата жена.

„На мен ми е много трудно да говоря на тази тема. Имам три дъщери. Доста думи бих намерил за този мъж, но не мога да ги кажа. Този човек не е израснал в ЦНСТ или дом за сираци. Той е на свобода. Видях, че си е татуирал надписа „Свобода или смърт”. Много интересно хората, които са носили знамето с този надпис, какво биха му казвали и как биха постъпили с него, ако го видят. И допускам как“, каза още депутатът от ПП-ДБ.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории