Бизнесменът, пребил жена си с тенис ракета, е на свобода: Тя вонящо блато! Беше капан

симо-касабов

„Скъпи приятели, искам на всички да ви благодаря, че всеки ден бяхте с мен и разбрахте, че попаднах в един капан на един лицемерен човек, който съм го мислил, че е стълб до мен, а то се оказа едно вонящо блато.

Също искам да благодаря на моята дъщеря, която е едно зряло дете и не се подведе от лъжите на някои хора. Също на моите родители и на брат ми. Обичам ви и се гордея, че ви има и ще завърша с една поговорка: „Храни куче да те лае“. Пазете се от лицемерни хора и алчни за пари. Обичам ви“.

Това написа във Фейсбук бизнесменът Симо Касабов. Той бе обвинен за това, че в средата на декември миналата година е нанесъл тежък побой над съпругата си, след който тя остана без далак, с две счупени ребра и множество други травми. Заради патологична ревност според прокуратурата Касабов следял с проследяващи устройства цялото семейство, често ги заключвал и системно тормозел жена си.

Касабов вчера е сключил споразумение с прокуратурата и с пострадалата си съпруга. Той е освободен от следствения арест. Наказанието, за което са се договорили страните, е условна присъда от 3 години с 5 години изпитателен срок, пише Plovdiv24.bg.