Светлана Гущерова взе драстично решение след като роди четвърто, изненадата е пълна

1689974737_svetlana_gushterova_ne_sam_rodila_oshte_chetvartoto_si_dete_peto_niama_da_ima_peto_niama_da_ima_1

След като наскоро роди четвъртото си дете, с което сбъдна и една от големите си мечти, Светлана Гущерова е решила да продължи да сбъдва. Това, което е намислила този път обаче, не включва бебе номер 5, а нещо не по-малко грандиозно.

Бившата плеймейтка и настояща милионерша си е наумила да вдигне пищна и невероятна втора сватба с мъжа си – бизнесменът Христиан Гущеров, а както добре се вижда, тя сбъдва с лекота желанията си.

За изненада на мнозина обаче, сватбените камбанки звездното семейство ще чуе чак през 2028-ма, тъй като тогава ще навършат 10 години, откакто са заедно като семейство. Наскоро те посрещнаха празнично своята дървена сватба, както повелява петата година от сключването на брака.

Ако се чудите дали, след като има още толкова много време, години, Гущерова не е започнала да мисли за детайлите по сватбата, не премисляйте дълго, защото отговора е „ДА“. Блондинката даже вече подгря аудиторията си в Инстаграм, публикувайки любопитен кадър с булчинска рокля, но не традиционна.

Още една любопитна подробност е, за която Светлана сподели при скорошното си гостуване в „На кафе“, е, че пази още сватбената си рокля от първата сватба – в „Шератон“ през 2018-та.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории