Само в 7DniSofia.bg

Сензация: Футболист на Левски изчезна

16899341342

Лявото крило на Левски Здравко Димитров се покри и изчезна от радарите на футболните хора, научи БЛИЦ. 24-годишният играч от два-три дни не се е появявал на тренировки.

Във въпросния период скандалният флангови нападател не е водил занимания нито с Левски, нито със Септември, където трябваше да се подвизава през настоящия сезон, за което нашата агенция първа съобщи.

Припомняме, че Димитров има договор с Левски, но е твърдо нежелан от ръководството и треньорския щаб заради зависимостта си към хазарта. Преди седмица разкрихме, че скандалджията дължи пари и на шефа си. Наско Сираков още си чака 50-те хиляди лева, които му дал преди време, за да го спаси от лихвари. Наскоро пък и Валери Божинов удари рамо на колегата си, ставайки му гарант за кредит, който Здравко изтеглил от банка.

Припомняме, че през миналия сезон, след като беше отстранен от Левски именно заради нарушения на дисциплината и зависимост към залозите, бившият национал първо игра под наем в Спартак (Варна), а след което и в турския Сакарияспор.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории