Жегнаха Гала в собственото й предаване: Стефан вече ляга до…

гала

След новината, че Мари е бременна, а Гала ще става баба след няколко месеца, коментарите по адрес на тв водещата не са спирали. Разбира се, най-активни са панелистите й в „На кафе“, по-специално Дарин Ангелов, който е известен с тънкото си чувство за хумор.

 

Дали обаче Гала може да извади добро чувство за хумор в различните ситуации, в които е главна героиня, оставяме на вас да прецените.

Наскоро 57-годишната водеща заяви в ефир, че няма нищо против да е баба, още повече че преди време тя самата даже насърчила дъщеря си да мисли и да работи по въпроса.

Панелистът Дарин Ангелов обаче я засегна с репликата: „Най-много ми е жал за Стефан, защото сега ще си ляга до баба!“, изцепи се актьорът, уж на шега. Гала се опита да се овладее, но си пролича, че никак не ѝ стана приятно от думите на колегата ѝ.

„Аз ще съм баба на внучето си, не на Стефан!“, отвърна рязко водещата, което мигновено усмихна чаровния актьор.

Извън бъзиците обаче, Гала не може да скрие радостта си от новината как ще се промени живота й наесен. И даже си помечта с признанието, че се надява бебето да е момиче, каквото всъщност се оказа, че е и желанието на бъдещия татко Константин – синът на Деляна Маринова – Джуджи.

Както е известно Мари и Константин са гаджета от години, още от ученическите си години. Вече живеят под един покрив, а преди година се сдобиха и с нов по-просторен дом в затворен комплекс в един от най-скъпите квартали на София.

Гала не крие обаче, че въпреки щастието си, е и много притеснена и ще трепери през цялата бременност над щерка си. В миналото Мари е имала някои проблеми със здравето, което обяснява и загрижеността на Гала към днешна дата.

Преди време наследницата на водещата призна, че е набожна и в трудните моменти се уповава на Бог. Ето какво сподели тя: „Не знам колко от вас са вярващи, но аз съм! Забелязвам, че когато имам най-много нужда от успокоение или някакъв знак, го получавам”

На пръв поглед Мари няма сериозни проблеми в живота си. Връзката ѝ с Константин се развива нормално, а майка ѝ Гала подкрепя начинанията ѝ. Като всички хора обаче, и Будева е преминавала през по-трудни етапи. Най-неприятните са свързани със здравето ѝ.

Преди време Мари сложи шина на единия си крак, който контузи при нелеп инцидент. „Тичах навън и се спънах в една ограда. Сега съм с шина. Трябва да съм обездвижена 30 дни и после сигурно ще се наложи да ходя на рехабилитация”, обясни тогава младата жена и добави, че става въпрос за скъсан менискус.

Проблемите ѝ с опорно-двигателния апарат обаче датират от по-ранен период. Като тийнейджърка тя страдала oт pядĸa бoлecт нa cтaвитe, заради която се подложила на сложна операция. По време на интервенцията xиpypзитe заxвaнaли тъĸaнтa нa Mapи cъc cпeциaлни cĸoби, ĸoитo да придържат раменната ѝ cтaвa, така че дa нe излизa oт гнeздoтo cи.

Bъзcтaнoвявaнeтo нa мoмичeтo не било леко и ce нaлoжилo Гала дa я обгрижва ежедневно, зaщoтo в пpoдължeниe нa мeceци не можела да се движи нормално. В тези моменти наследницата на водещата започнала все по-често да се обръща към Бог и да се уповава на вярата си.

Гала неведнъж е казвала, че е силно привързана към щерка си и до ден днешен трепери над нея. „Не знам аз на какво успях да я науча, но тя ме научи на най-важното – да обичам безусловно, да прощавам безгранично и да се раздавам без остатък!”, споделяла е тв звездата, предаде шоу блиц.